Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.03.2007 19:40 - БЪЛГАРСКАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ НОСИ КОСМИЧЕСКО ПОСЛАНИЕ
Автор: sturmbolg Категория: Технологии   
Прочетен: 4173 Коментари: 2 Гласове:
1



(Статия, публикувана във вестник “Шуменска заря” от 11.01.2002 г.)

 

 

   Жечко Иванов от две години вижда на географските карти добре очертани и оформени човешки образи или фигури на животни. Той няма представа как точно става това, но смята, че по този начин получава важна информация с космически произход. За първи път, на картата на Европа, е видял Скандинавския полуостров като куче. Според мащаба на географската карта, особено когато тя е по спътникови снимки, по бреговата ивица на България се наслагва троен образ на мъж.

   Това, според Жечко Иванов, не е произволна рисунка, а видение. Главата на мъжа е с кожен шлем и прилича на бога на маите и ацтеките Кетцалкоатъл. Жечко Иванов смята, че тези племена, населявали Южна Америка, имат един и същи произход с древните българи. Към тях той присъединява и част от северноамериканските племена на чероките. В дълбока древност българите, според него, са преминали Беринговия проток, който е бил свързан по суша тогава и са се заселили на Американския континент. Основание за това му дава идентичността в двете фигури – това, което вижда на картата, и образът на Кетцалкоатъл в изображения на маите. В южноамериканската митология той е бял мъж, дошъл от запад. При заминаването си обещал да се върне. Жечко Иванов смята, че най-почитаният бог на маите слязъл на черноморския ни бряг, откъдето вероятно е и започнал дългото си плаване на запад.

   Друг вариант на същия образ, отново по Черноморието, е на мъж с къдрава коса, оприличаван на римски владетел. По западната граница на България се очертава глава на египтянин. Според г-н Иванов, в дълбока древност Земята е посещавана от извънземна цивилизация и всичко това е оставило отпечатък върху нейното развитие. Навсякъде около нас има закодирана огромно количество информация както за бъдещето на планетата, така и за нейното минало. Тя би трябвало да е достъпна за всички хора, но в съзнанието им трябва да се отвори прозорец към нея. Проучвайки географските названия, Жечко Иванов открива изумителни съвпадения. Освен добре известния връх Тангра в Азия между Тибет и Памир, той открива наименования на Мадара на селища в Индия и Гърция – територии, доста отдалечени една от друга.

   Жечко Иванов твърди, че разсъждава нормално и земно. Той не приема християнското твърдение, че ще дойде свършекът на света и смята, че в основата на Библията стои древната българска история и митология. Това особено личало в Стария завет. Той допуска, че информацията, която е стигала до нас, идва от висша цивилизация, която е сложила началото на прабългарската, при посещение на Земята преди много хилядолетия. Те са дошли от съзвездието Тангра и съвсем естествено било да бъдат възприемани като богове. Били бели двуполови хора, мъжът и жената били слепени с гръб. Те са населили планетата с птици, влечуги и животни, които също били слепени и впоследствие са се разделили. Това всъщност е бил и т. нар. Ноев ковчег – клонирани живи клетки на всички същества, които сега обитават планетата. Космическите пришълци са оформили и релефа на планетата с планините, моретата и реките, запечатвайки на него и собствения си образ. Те ни влияят и днес с положителна и отрицателна енергия, затова и старите българи казват, че има хубави и лоши дни. И сега били някъде сред нас, но в друго измерение, където все още не можем да ги видим.

   В дълбока древност Черно море е било сладководно езеро и космически кораб е кацнал на неговото крайбрежие. Хората от Космоса са създали прабългарската цивилизация, която впоследствие е населила планетата. Затова и нейната митология, календар и писменост имат най-древни корени. Голяма част от историците приемали тази теза за вярна, но тя все още не е призната в сериозната наука. След приемането на християнството през 865 г. била сменена и историята ни, в която се твърди, че хан Аспарух е пришълец. Ако се потърси съвременен еквивалент на тогавашната ситуация, ако българин е заминал в САЩ и след пет поколения неговите наследници се върнат тук, това не означава, че те откриват България. Жечко Иванов също защитава твърдението, че Аспарух се е върнал към едни много стари земи, населявани преди много години от неговите предци. А те са били разселени по цялата земя – от Вавилон до Южна Америка. Затова и Жечко Иванов се шегува, че на въпроса къде иска да отиде, казва, че иска да обиколи “само” България.

   На географските карти на Европа е запечатано пък сътворението на света. Там се съдържа и много информация, която трябва да бъде разшифрована. Той е сигурен, че българската цивилизация е наследник на високонадарените пришълци от Космоса и носи тяхното послание.

 

 

 

Текстове в карета на същата страница:

 

ШУМЕНЕЦ ВИЖДА СТРАННИ ОБРАЗИ НА

 

ГЕОГРАФСКИТЕ КАРТИ

 

 

   Жечко Иванов е роден в с. Кюлевча. Той вижда себе си като типичен българин, от потекло с много дълбоки корени и смята, че това е причината да получава по-особена информация. Той сам не може да обясни как става това, просто някой му я влага в паметта. Той не е екстрасенс, не търси нито биополета, нито сензации, не общува с извънземни. Сравнява човешката памет с модерните мобилни комуникации. Според него тя засега е на съвсем ниско равнище и не е достигнала до съвършенството на последните модели на GSM-апаратите. Смята, че трябва да има клуб, където да се споделят различни идеи, които науката засега не приема. Съвсем обикновен човек, той търси отговори на въпроси, които са вълнували и ще вълнуват и занапред мнозина – кои сме и откъде сме дошли? (ШЗ)

 

 

 

ЕДИНСТВЕНОТО, КОЕТО ДОСТИГА ДО НАС ОТ КОСМОСА, СА МИСЛИТЕ

 

 

   Нека бъдем реалисти, казва Жечко Иванов. Единственото, което достига до нас от Космоса, са мислите. Никой не може да покаже и грам от нещо извънземно. Всичко е гонене на сензация, включително и със странния череп, който беше открит неотдавна в Родопите. Даже и учените се поувличат в търсенето на “открития”. Един намерил дървена лодка и казва, че е Ноевият ковчег, друг – череп и твърди, че е на извънземно.

   На този етап от развитието на човечеството, до него достига само информация. От съзвездието Орион и звездата Сириус (Озирис – Сириз – О), през Слънцето Ра (Ръци Азъ = Божи ръце), до нас достига цветен лъч. Това е така наречената енергия Ци. Някои човеци я приемат с челото и дланите си, други не могат да го направят. С ходилата се приема енергия от Земята.

   Самият Жечко Иванов е сънувал пет извънземни същества през 2000 г., далеч преди откритието на черепа в Родопите, които се е опитал да нарисува. Та са му посочили физическите си данни и са казали, че са клонинги, направени от висша цивилизация. Високи са около 80 см., със сива кожа, облечени в лъскави костюми. Главата им е яйцевидна, с изпъкнало чело. Очите им са капковидни, през деня зелени, а нощем червени. Тялото им е слабо и без мускули, а пръстите на ръцете са три. Те можели да летят, имали лоша миризма, предизвиквали страхов шок.

   Това, според Жечко Иванов, е само информация, стигнала до него, но не и реална среща с подобни същества, които доста наподобяват митични летящи горгони и харпии.

 

 

 

ИНДИАНСКИЯТ БЯЛ БОГ КЕТЦАЛКОАТЪЛ Е БЪЛГАРСКИЯТ ХАН АСПАРУХ

 

 

   Едно от твърденията на Жечко Иванов, което вероятно сред мнозина учени ще предизвика усмивка, е, че Исперих е идентичен с Кетцалкоатъл – белият бог на маите и ацтеките. Той отъждествява реалния образ на сина на Кубрат, основателят на българската държава, с митологичната фигура на индианското божество.

   Това той доказва по един доста сложен начин, тълкувайки прабългарски амулет, представляващ кръст-печат, с издълбаното име Испор (Аспарух), четено в кръг отдясно наляво. Обожественият от маите и ацтеките бял мъж, наречен “пернатата змия”, учените датират от VI VII век след Христа, по времето, когато е живял и самият Аспарух. Оттук нататък г-н Иванов търси езикови и анаграмни аналогии в прочита си на кръста. Спирайки се на думата “перо” (печатът е издълбан на гърдите на сребърен орел), той я тълкува като дъх, дихание, използвайки латинския израз “Дум спиро сперо – Докато дишам, надявам се.” Продължавайки прочита си на амулета, той стига до извода, че текстът гласи “Бога човек Ра”.

   Смята, че българите, преди да приемат християнството, са четяли думите отдясно наляво, например Мадара = Ра-Адам. Според него, бог Ра не е само египетски, а слънцето е било обожествявано от всички. Разкодирайки думата орел, той стига до извода, че в нея е зашифрован изразът “Бога човек с пера от орел”. Буквите той чете като имената на планетите Орион, Сириус, Слънцето и на луната, а дванадесетте точки на гърба на орела показват цикличния български календар. Той приема за по-вярно името Исперих, което означава “Хор е от звездата Сириус, а Исперих е бог”. А името на баща му Кубрат означавало “от перата на кобрата”.

   Според тези твърдения, Исперих е богът – перната змия Кетцалкоатъл, белият мъж, който е казал, че ще се върне от изток. Те, смята Жечко Иванов, не са измислени. Човекът е като компютър, който получава думи и само ги подрежда в изречения. Мислите му са изпратени като информация чрез Ра, от съзвездието Орион, а той само ги записва. (ШЗ)

 

 

ЖЕЧКО ИВАНОВ:

 

“ПРАБЪЛГАРСКИЯТ Е ЕЗИКЪТ НА КОСМОСА”

 

(Статия във вестник “Шумен” от 20–23.02.3004 г.)

 

 

   Жечко Иванов е роден през 1950 г. в Шумен. Съвсем обикновен човек, той с ентусиазъм се занимава с разчитането на П-Ра-българската писменост, целенасочено изопачена, според него, от гърците. В момента пише книга – “ХОУРРАОУN”, в която чрез нетрадиционен прочит на старобългарските думи доказва, че първите писменост и религия в света са ПРАБЪЛГАРСКИ. Работи с 10 граматични правила и математически метод.

   Жечко Иванов е съгласен с мнението на Мария Ножарова, художничка на книгата “Колелото на съдбата” от Елисавета Логинова, че “един ден всички ще дойдат да изучават български (глаголица), за да могат да направят връзка със сакралния свят, т.е. с Космоса”.

   В езикознанието е азбучна истина, че всяка една дума и сричка, освен физическо или нематериално понятие, обозначават звук, носят и математическа информация. Жечко Иванов е убеден, че освен носители на математическа информация, прабългарските букви – глаголицата с графиката си – съответстват и на точно определено съзвездие, дори на музикална нота. Така старобългарският “Ъ” в глаголицата предава очертанията на съзвездието Орион, откъдето, според него, идват прабългарите – най-древната цивилизация на Земята.

   Жечко Иванов твърди, че след покръстването, намесата на гърците и русификацията на старобългарския език, днес ние често пъти не знаем какво говорим. Обича да дава за пример нашето собствено название – “българи”, и най-прочутия ни исторически паметник – Мадара. Прочетено отзад напред или отдясно наляво, за Мадара се получава Ра-Адам, т.е. Първият човек – Адам е Ра (или произлиза от Ра) и следователно Бог е човек. Подобно е и разчитането на “бугара” (българи) според някои източници. За Жечко Иванов няма никакво съмнение, че тук е закодирано “Боуг – Ра” или Боуг е Ра”. Т.е. “Бог е Ра”. А срещу старобългарското название “БОУГАРНNЪ” се вижда “БОГ РА NАШЪ” (тъй като срещу старобългарското “N” в азбуката стои названието “НАШ”). Словосъчетанието “Свето писание” той прочита като “Завета писа ние”, т.е. “Заветът (Старият и Новият) писахме ние – българите”.

 

   Предлагаме ви прочита, който Жечко Иванов прави на надписа върху прочутия златен пръстен от с. Езерово, Пловдивско, който е от IV в. пр. Хр. и е принадлежал на знатен тракийски мъж. Според него надписът е на български език, като в случая буквите пряко предават нашите звуци. За сравнение предлагаме и прочита, правен от прочути наши учени.

 

   Проф. Вл. Георгиев:

 

   “РОЛИСТЕНЕ, АЗ, НЕРЕНЕЯ, УМИРАМ РЕДОМ С МОЯ БЛАЖЕНОПОЧИВШИ, КОЯТО ОТГЛЕДАХ ДЕЦАТА.”

 

   Инж. Емил Живков:

 

   “РОЛИСТЕНЕ, АЗ, НЕРЕНЕЯ, ТЛЕЯ ТУК ДОЛУ, А СРАЗЕН, ТИ ДО МЕН ЛЕЖИ(Ш).”

 

   Жечко Иванов:

 

   “БОЛИ, СТЕНЕ, АЗ НАРАНИ(Х) Я.

   ТЯ ЛЕТЯ НИСКО, АЗ ПАЗЯ Я,

   ДО МЕН ТЯ ЛЕЖИ, ПТИЦАТА МИ Е ПОЗНАТА.”

 

   Интересни са и вариантите на прочита, които Жечко Иванов прави на надписа в тракийската гробница от III в. пр. Хр., съхраняван в Регионалния исторически музей в Шумен.

 

          ГОNIМАΣНТН

          ΣЕYΘΘYГНNН

 

   1. “ГОСПОДИ, НИМА СА ЖИВИ,

          ТЕЗИ, КОИТО СА В ОГЪНЯ.”

 

   2. “ГОСПОДИ, НИМА СИ ТИ,

          НА СЛЪНЦЕТО В ОГЪНЯ.”

 

   3. “ГОСПОДИ, НИМА СИ ЖИ (ЖИВ, ЖИТИ), ЖИВОТА,

          ТАЗИ Θ ЖЕГА - ОУГИNИ

         или:

          - ТАЗИ О СЛЪНЧЕВИТЕ ОГЪНИ (мн. ч.)

          - ТОЗИ О СЛЪНЧЕВАТА СВЕТЛИНА (СЕИ)

 

 

   Желаещите да дискутират с Жечко Иванов могат да го намерят на адрес: Шумен, ул. “Поп Андрей” № 17, или на GSM 098/322 941.



Тагове:   носи,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. zari - ЩОМ ЖЕЧКО ИВАНОВ ОТ СЕЛО КЮЛЕВЧА
20.03.2007 09:04
вижда и казва, значи е така...
цитирай
2. sturmbolg - Не знам кой е, не съм запознат видя ми ...
20.03.2007 18:11
Не знам кой е , не съм запознат видя ми се интерено и реших да пусна пост:)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: sturmbolg
Категория: Технологии
Прочетен: 2494526
Постинги: 94
Коментари: 672
Гласове: 1429
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031