Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.11.2011 02:07 - Степен вълк, български мод за Европа Юнивърсалис III / Steppe Wolf, Bulgarian mod for Europa universalis III
Автор: vitoshapicturestudio Категория: Технологии   
Прочетен: 4336 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 23.12.2016 14:42


image
Vitosha Picture Studio - Студио Витоша
"Със сила и оръжие" е мод за Европа Юнивърсалис III (Europa Universalis III) Базирано върху: Divine Winds 5.2 пач за EU III 
Карта: от играта - Victoria II, но с доста промени. 
Времеви период: 4000 Пр.Хр.~2010 г. 

Религии: 
Католицизъм, Протестанство, Реформация, Православие, Ранен католицизъм, Копти, 
Несторианство, Англиканство, Сунити, Шиити, Ибадизъм, Уахабисти, Будизъм, 
Конфуцианство, Таоизъм, Шинтоизъм, Хиндуизъм, Сикхи, Зороастризъм, Анимизъм, Шаманизъм, Тенгризъм, Индианско езичество, Мидевин, Теотл, Инти, Австралийски езически култове, Гръко-римски пантеон, Египетски пантеон, Тракийски орфизъм, Северно-германски пантеон, Дроидски вярвания, Славянски пантеон, Балтийски пантеон, Юдаизъм, Религиозна толерантност. 

Нови племена и държави: 
- Кюрдистан; 
- Гамбия; 
- Гвинея-Бисау; 
- Лесото; 
- Свазиленд; 
- Микронезия; 
- Острови Кук; 
- Тонга; 
- Езическа Литва; 
- Кралство Астуртия. 

Нови решения: 
- Образуване на Чехия ; 
- Образуване на Ирландия; 
- Образуване на Китай; 
- Образуване на Япония; 
- Образуване на Литвенското княжество; 
- Образуване на съвременна Литва; 
- Образуване на Италия. 

Обща информация: 
Европа Юнивърсалис III е всеобхватна стратегия, в която ще се наложи да си служите, както със военни средства, нещо добре познато в останалите игри от жанра, но и с политика и търговия. Едно от най-големите качества на играта е картата - пресъздаваща целия свят, разделен на исторически и етнографски провинции, райони и области. 

Модът Степен Вълк разширява времевата граница вместо от оригиналната 1399-1820 на 4000 Пр.Хр. - 2010г., и точно поради тази си особеност въвежда множество държави, племена, религии и култури. Естествено, като български мод, Степен Вълк обръща внимание и на българската история....от българска гледна точка. 

От версия 0.8 на Степен Вълк, екипът се е съсредоточил върху премахване на бъгове и грешки, както и върху олекотяването на мода, за да бъде възможна играта в мрежа. Вероятно скоростта на игра между версии 0.8 и 0.91 е две към едно, тъй като бяха премахнатимножество, променливи и събития (modifiers & events). 

Картата в този мод е далеч, по-голяма от оригиналната и базирана върху картата от играта Виктория II (която е издадена от същото игрално студио произвело Европа Юнивърсалис). Картата макар базирана върху друга, съдържа множество промени, най-вече на Балканите, Западна Европа, Африка и Близкия Изток, като съдържа около 3270 провинции. За сравнение оригиналната игра разполага с около 1700 провинции. 

Новата номадска система идваща от "Свещенни ветрове" бе променена. Ако преди се основаваше на видът управление, то сега тя се основава на видът култура. Ако управлявате Алтайско племе или народ не е достатъчно от вожд да се издигнете в крал или да промените религията си - необходимо е да заплатите висока цена и да имате съседи в друга технологична група, за да се превърнете в оседнал народ. Но този процес отнема време и води до икономическа криза. Само умелите лидери могат да преминат през тази промяна. 

Галерия със снимки: 
image

image
 



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: vitoshapicturestudio
Категория: Технологии
Прочетен: 33252
Постинги: 4
Коментари: 0
Гласове: 49
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол