Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.06.2023 11:23 - КАКВА Е ДИЛЕМАТА?
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 2446 Коментари: 6 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 ИЗБОР БЕЗ ИЗБОР!

Българинът, още с приемането на т. нар. "Източно православие" е бил селекциониран/разбирай АНТИселекциониран/ да бъде послушен и изпълнителен. Това е станало чрез създадената от един психопат на собствена негова "християнска" религия, в която несъгласните или се избиват, или се прогонват. Тази "религия" е създадена през 337 г. от бившия император на Римската империя Константин 1.
Към тази "религия" беше примесена още една от духовните наследници на Карл Мордехай/Маркс/ и масовият убиец Владимир Улянов/Ленин/. Сместа се оказа особена. В нея има два основни компонента-говна и лайна. Ако не харесваш лайна ядеш говна и обратното, при което българските "политици", магистрати и журналисти се опитват да ме убедят, че има "съществена" вкусова разлика.
За съжаление, това продължава вече десетилетия и не се вижда реална възможност за промяна към нещо добро.
Да ви е сладко и на двата вида!



Гласувай:
4



1. gardener - Интересни разсъждения.
13.06.2023 11:52
До някъде верни, но ... какъвто попът - такова и селото. Връзката между православието и Маркс - Ленин, Сталин и местните съветски помачори е много относителна. Крачетата на Маркс, израстват от Париж и първата реставрация, втората република, лудитите и Сен Симон, кафенетата в същия този Париж. На практика православието и комунизмът не са свързани, освен в постисторически аспект, когато руската православна църква(добра или лоша) е унищожена от комунистите на Ленин, Троцки и Сталин (които на практика са ... хазари), а Сталин някакъв помак от осетино-грузински тип. РПЦ по време на късната империя е реакционна и дива, но има някакви вменяеми аспекти - добро образование, православни и семейни ценности, труден достъп на рязани хазари до нейните чинове и т.н. Да се говори за дивото православие, което е в помощ на комунизма е силно "балканско" твърдение. Вашите наблюдения изхождат от идеята, че около 90% от бялото и черно духовенство в РБ бе "вербувано" от ДС, а местното ДС се е обучавало от съветските помачори на КГБ. Ти, трябва да знаеш, че всяка крачка, всяко твое действие се следят по съветски тертип, от момента, в който си им станал враг - оперативно интересен и си определен за убиване или вербовка, това няма нищо общо с православието или нашия див характер на българи, скъпи Босият, както ти си бил подложен на гонения и унищожаване, така и по умничките свещеници са били подложени на същото, докато ги унищожат като личности, пречупят и направят техни доносници, което няма нищо общо нито с Константин първи, нито с майка му Елена, а още по малко със заварения клир на 9 сеп. 44 година, който по своята същност бе беден и тарикатски в ЦБ, до степен, че всичко, което минаваше край него или беше своено или ебЕно, по причина ниският морал и образователен ценз на нашите "попове". Като престоиш на 15 септември 1 месец в кауша и не знаеш, дали ще те бият или убиват ... трудно можеш да останеш верен на Бог или ако си обикновен поп на попадията и дребните си дечица... Та, така.
цитирай
2. morskipesni - Да бе си взел исляма, като "имаше" избор.
13.06.2023 12:21
Таман ще ти подхожда- чалма, непран шалвар с място за джепане в дънцето.
цитирай
3. vladtepes - За католицизма
13.06.2023 15:33
Католицизмът не е бил по-толерантен към несъгласните - Инквизицията ги е пращала на кладата. Също произвола на папата и действащите против националните интереси епископи са създавали големи проблеми на владетелите. Затова бащата на английската демокрация Хенри VIII създава независима национална църква с краля начело и така решава тези проблеми, които при православието не съществуват - владетелят винаги може да смени действащия против националните интереси патриарх.
цитирай
4. attila - БЪЛГАРИТЕ на Дунав Вардар, Волга, Киев, Крим и Кавказ Имат Един Бог ТАНГРА !
15.06.2023 08:11


ГЕОРГИ РАКОВСКИ: Само Вярата в Тангра Може да Спаси Българина !

Тангра ще Бъде в България, Докато Поне Един Българин го Носи в СЪРЦЕТО !


България - това не са българските държавни граници. България не е индустрията. Нито властта, нито армията. България - това е вечният Български Дух. България - това е въплътената воля на Тангра. България - това е Небесната Воля, от която противниците ни треперят.

Kашел Мордохай, познат под името Карл Маркс някога писа, че Българският народ няма право на съществуване. 116 години след неговата смърт, злокобното наставление е на път да се изпълни.

Всъщност историята с марксизма започва от 1776 година, когато е създадена организацията “Илюминати”. Истинските цели на тази сатанинска конспирация са всеизвестни, но само единици са посветени в тънкостите на мистичния план. В противен случай невежите нямаше да бърборят за всевластието на заговорниците, за всемогъществото им. А то е илюзорно.

Пред “Илюминати”, пред марксическото учение, пред международната финансова система, пред всичките масонски кроежи е поставена непреодолима преграда. Преградата се нарича България.

Можем, разбира се да започнем по-отдалеч, да разкажем за по-древни събития. За войната на хазарите против Старата Велика България през VII век. Или за злополучния брак на Цар Иван Александър с еврейката Сара - Теодора, довел до разделяне на Царството и последвалото падане под турска власт през XIV век. Но нека този път отложим разходката в древното минало. За да проумеем истината, са достатъчни събитията от последните десетилетия.

цитирай
5. attila - Невероятният мелез с еврейско-...
15.06.2023 08:19
Невероятният мелез с еврейско-калмикско-българска /чувашка/ кръв Владимир Улянов - Ленин предизвика избухването на Септемврийския метеж в България през 1923 година. Той знаеше, че метежът няма да успее. Целта на Улянов - Ленин бе друга. Да създаде вътрешна омраза между Българите, да ги разедини.

22 години по-късно лениновият следовник Георги Михайлов/ич/ Димитров съзнателно и доброволно предаде македонските Българи в ръцете на един заклет враг на всичко Българско - Сърбия.

Влашкият циганин Тодор Живков се зае с ликвидиране на Българската душевност. Хиляда години християнство и петдесет години комунизъм си казаха думата. Хиляда години без Тангра и петдесет години без никакъв Бог довършиха Българското.

Ето защо през 1987 г. Едмон дьо Ротшилд можа да заяви: “През 2030 година няма да има нито държава България, нито живи българи”. Ударът на неотвратимото Провидение не закъсня, но от това на Българите по-леко не им стана.

Нито тук, в Дунавска България, нито в Чувашия и Татарстан, нито в Балкария управлението се осъществява от хора с Българско самосъзнание. И на Балканите, и край Волга и в Кавказ призивите на съхранение и развитие се смятат за най-тежко престъпление. Хората, позволили си да изявят своето Българско самосъзнание са поставени извън закона. Тях ги преследват като диви зверове, избиват ги, унищожават ги с невиждана досега безпощадност.

Правозащитните и правораздавателни органи в държавите, населени с Българи се превърнаха в служби за изтребление на Българите. Ако пък се огласи някаква уж Българска проява, то тя по правило е оглавена от противобългари. Съсипването на Българския дух се съпровожда от злобните и нагли подхилвания на нашите врагове.

Напразно !

Въглените ще се разлетят на всички посоки и където паднат-ще се разгори нов Пламък. Много огньове е пораждала българската извечна Вяра, но този ще е последен. Той ще обхване цялата планета, ще запали всички човеци и никой няма да го угаси.

Чак до свършека на вековете.

КАЗАХ !

b u l g a r y a.g a
цитирай
6. vladtepes - За Иван Александър
15.06.2023 16:29
Още преди брака на Иван Александър с еврейката започва разпадът на държавата - постепенно разните войводи се обявяват за независими владетели примерно Момчил, Добротица и т.н. Разделянето между синовете само констатира отслабването на централната власт и сепаратизма, типични за късния феодализъм в цяла Европа - Италия и Германия са били над 30 малки държавици, Полша около 20 и т.н. България достига този етап на развитие около средата на 14-ти век и Иван Александър не е можел да спре обективните процеси. Не е за подценяване борбата на Иван Александър с богунемилите, за съжаление владетелите преди него пренебрегват борбата с вътрешния враг и това довежда до отслабване на държавата.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11864561
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930